COH: omdat het goed moet! Bel ons 0229 230527

Microsoft Office Master

 

Maak deel uit van de Microsoft Office Specialist Familie

 

 


Verdien erkenning. Bouw aan uw carrière.

Microsoft® Office Masters maken deel uit van een wereldwijde gemeenschap van erkende professionals. Deze Microsoft erkenning laat de wereld zien dat u bekwaamheid bent in de nieuwste standaard van ’s werelds meest gebruikte computer applicaties. Microsoft certificeringen tonen uw computervaardigheden aan en helpen u zichzelf te onderscheiden in een competitieve arbeidsmarkt.

De Microsoft Office Master erkenning toont specifieke Office applicatie vaardigheden aan die op de werkvloer gebruikt worden. Bedrijven valideren en maximaliseren hun Microsoft Office investeringen door gecertificeerde werknemers in dienst te nemen en hun huidige personeelsbestand te certificeren. Wanneer u een Microsoft Office Master wordt, bent u gekwalificeerd om alle functies in het Microsoft Office systeem te gebruiken. Dit maakt u nog waardevoller voor bedrijven die hun technologische investeringen willen versterken met versnelde productiviteit en verbeterde prestaties in de organisatie willen bereiken.

Voordelen als Microsoft Office Master

Wanneer u een Microsoft Office Master wordt, verhoogd u uw kennis, efficiency, productiviteit en uw professionele waarde.

Als Microsoft Office Master:

  • Toont u betrouwbaarheid en efficiency aan door bewijs van vaardigheden
  • Onderscheid u uzelf als Office expert
  • Heeft uw cv net dat beetje méér
  • Bent u in het bezit van professionele erkenning die over de hele wereld geaccepteerd wordt

Wat moet ik doen?

Er is geen registratie of vergoeding nodig om in aanmerking te komen voor de titel van Microsoft Office Master. Wanneer u de examens op een succesvolle wijze heeft afgerond zal Certiport u automatisch een Microsoft Office Master Certificaat toesturen en uw prestatie in uw digitale transcript op internet zetten.

Ook voor: traingen op locatie, groepen, floorwalking en maatwerk.