OneNote:

Microsoft OneNote is een digitaal notitieblok dat één locatie biedt waar u al uw notities en informatie kunt verzamelen. Het biedt ook krachtige zoekmogelijkheden om snel te vinden wat u nodig hebt, plus gemakkelijk te gebruiken gedeelde notitieblokken zodat u een overvloed aan gegevens kunt beheren en effectiever kunt samenwerken met anderen.

In tegenstelling tot papieren systemen, tekstverwerkingsprogramma’s, e-mailsystemen of andere productiviteitsprogramma’s, biedt OneNote de flexibiliteit om tekst, afbeeldingen, digitaal geschreven teksten, audio- en video-opnamen en meer te verzamelen en te organiseren. En dat allemaal in één digitaal notitieblok op uw computer. Met OneNote kunt u productiever worden door de informatie die u nodig hebt bij de hand te houden en de tijd te beperken die u besteed aan het zoeken naar informatie in e-mailberichten, papieren notitieblokken, bestandsmappen en afdrukken.

OneNote 2010 is een geïntegreerd onderdeel van Microsoft Office, waardoor u eenvoudig uw notities en informatie efficiënter en effectiever kunt verzamelen, organiseren, zoeken en delen. Krachtige zoekmogelijkheden kunnen helpen informatie uit tekst in afbeeldingen of van gesproken woorden en audio- en video-opnamen te halen. En eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor samenwerking kunnen teams helpen samen te werken met al deze informatie in gedeelde notitieblokken, online of offline.

Met al uw gegevens binnen handbereik, krijgt u met OneNote een oplossing voor een overvloed aan gegevens, kunt u efficiënter werken met anderen, en kunt u taken, planningen en teamgegevens bijhouden. Het vertrouwde uiterlijk van het Microsoft Office-systeem maakt het makkelijk het programma direct te gebruiken, waardoor de bestede tijd en kosten beperkt blijven.

Onderwerpen die in de workshop aan bod komen

Voorkennis

Geen.

Zie ook prijzen en rooster

 

 

Afdrukken