Skip to content

Microsoft training volgen?

Een andere tijd vraagt om een nieuwe benadering.

Daarom trainen we een-op-een en hands-on in combinatie met het meest gebruiksvriendelijke E-learning programma op dit moment (blended learning).

Een andere tijd vraagt om een nieuwe benadering.

Daarom trainen we voorlopig online. Net zo makkelijk, en prima resultaat. 

Vanaf heden is het weer mogelijk aan een klassikale training training deel te nemen. 

Office 365 Introductie

€ 360,- btw vrij

Word
Introductie

€ 360,- btw vrij

Excel
introductie

€ 360,- btw vrij

PowerPoint Compleet

€ 360,- btw vrij

Teams
Compleet

€ 360,- btw vrij

Excel
Power BI

€ 450,- btw vrij

Outlook Compleet

€ 360,- btw vrij

Omdat het goed moet, al meer dan 36 jaar!

COH is opgericht in een tijd dat er nog geen PC bestond. Met onze passie voor leerstof overdracht en lesgeven proberen we zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

Een werkwijze welke aansluit op de individuele behoefte en vaardigheden van de deelnemer. Persoonlijke benadering, kleine groepen, het liefst één op een, gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten. 

En door de technologie van vandaag te gebruiken zijn locatie en tijdstip van de training ondergeschikt geworden. Hierdoor kunnen we nog meer maatwerk leveren. U plant zelf het moment van de training in en bent niet meer uren onderweg naar een trainingslocatie. Mooi meegenomen toch? 

Office 365

U werkt met het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke E-learning programma wat verkrijgbaar is!

De training behandeld de volgende onderdelen: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Word Online, Excel Online, Outlook Online, OneDrive, Teams, Planner, Sway

Excel

Excel is een spreadsheetprogramma van Microsoft Office dat vooral gebruikt wordt als administratieprogramma. Werken met Excel schrikt medewerkers soms af, omdat het er ingewikkeld uitziet. De module Excel biedt hiervoor een uitkomst.

Word

Word is het tekstverwerkingsprogramma van Microsoft Office. Door de module Word te volgen, leren jij en je medewerkers onder andere om documenten op te maken, kop- en voetteksten in te voegen en om te werken met het invoegen van grafische elementen.

PowerPoint

PowerPoint is het presentatieprogramma van Microsoft Office. De presentaties kun je opmaken door gebruik te maken van special effects. Als jij en je medewerkers graag de basisvaardigheden van PowerPoint onder de knie willen krijgen, dan biedt deze module een uitkomst.

teams

- 3 x 1 uur video interactie met trainer.
- Het beste E-learning programma Word, inclusief basis, gevorderden en expert leerstof. Versie 2016 en 2019 (Office 365). - 8 uur studiemateriaal, 19 lessen, een jaar onbeperkt toegang. Start wanneer je wilt... Ook klassikaal, informeer naar de prijs.

PowerBI

Heb je ook moeite met het maken van rapportages in Excel? Wil je graag je data benutten maar weet je niet hoe? Wil je mooie dashboards kunnen maken en deze eenvoudig kunnen delen met je collega’s of externe partijen? Dan is deze webinar echt iets voor jou.

Outlook

Outlook is het e-mailprogramma van Microsoft Office. Maar Outlook is meer dan alleen dat: je kunt met behulp van Outlook gemakkelijk je contactpersonen beheren, maar ook je agenda beheren en delen met collega’s. Als jij en je medewerkers graag meer willen weten over de basisvaardigheden van Outlook, dan biedt deze module een uitkomst.

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering.

Daarom trainen we voorlopig online in combinatie met een E-learning programma.

Nulmeting

Want wat je al weet hoef je niet meer te leren.

Online video's

Als aanvulling op de online bijeenkomsten

Cursus Online

De trainer geeft online les uit delen van de cursus.

Toets & certificaat

De toets is optioneel

Onze gegevens

Telefoon: 0647468895
E-mail: coh@coh.nl

Secretariaat Oostergouw 48 Venhuizen

K.v.K. 61452645
BTW NL 0694.11931.B03

Opleidingslocaties:
Foreestenhuis Grote Oost 43 Hoorn
Oostergouw 48 Venhuizen

Telefoon: 0647468895
E-mail: coh@coh.nl

Secretariaat Oostergouw 48 Venhuizen

  • K.v.K. 61452645
  • BTW NL 0694.11931.B03

Opleidingslocaties:

  • Foreestenhuis Grote Oost 43 Hoorn
  • Oostergouw 48 Venhuizen